Arašídový koláč s ovocem bez lepku, bez cukru a bez oleje

Soucitně.cz

Vyzkoušejte tento zdravý, ale i chutný koláč.

Postup přípravy

  1. Ve velké míse smícháme suché přísady. V menší nádobě smícháme vodu s arašídovým máslem. Pokud je arašídové máslo příliš hutné, pomůžeme si mixérem.

  2. Vzniklou směs nalijeme k suchým přísadám a promícháme. Těsto nalijeme do většího pekáče a poklademe ovocem. Dáme do trouby vyhřáté na 175 °C na 20 minut.

  3. Mezitím v misce smícháme přísady na drobenku a hněteme tak dlouho, dokud nejsou rovnoměrně promíchány.

    Po 20 minutách pečení koláč vyndáme a posypeme drobenkou. Vrátíme ho do trouby na dalších 20 minut (celkem se tedy peče 40 minut).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte