Celerová pizza

lowfit_zuzi

Chutná, křupavá a zároveň bez mouky. Po ochutnání téhle pizzy už nebudete mít chutě na klasickou. Zeleninové pizzy jsou ???? ➡️Více inspirace a receptů najdete na mém profilu https://www.instagram.com/lowfit_zuzi/

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
celer 250 g
mozzarella 1 kus
vajíčka 2 kusy
mandlová mouka 20 g
mouka lněná 20 g
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 0,5 lžičky
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Celer oloupeme a rozsekáme v sekáčku s mozzarellou, postupně přidáme zbylé ingredience a vytvoříme na pečící papír placku ve tvaru pizzy ➡️ těsto na několika místech propícháme vidličkou a předpečeme na 200° zhruba 15minut (peču na oboustranné pečení)

  2. Nazdobíme dle chutí a dopečeme do zlatava (já dala jako základ rajčatový protlak, pak šunku, hlívu ústřičnou a ementál)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů