Čevapčiči s Coleslawem
Oblíbený lowcarb oběd. Nápady, recepty a návody zde: https://www.instagram.com/p/CcIPqXsr12e/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- 35m
- 3 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Mražení a chlazení
- Obědy a večeře
- Pečení
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaříme ze základu
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 3 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
maso mleté | 600 g |
cibule | 1 kus |
paprika mletá uzená | 1 lžička |
paprika sladká mletá | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 2 špetky |
hlávkové bílé zelí | 0,25 hlávky |
mrkev | 1 kus |
bílý jogurt smetanový | 140 g |
majonéza | 1 lžíce |
cibule červená | 0,5 kusu |
citronová šťáva, čerstvá | 0,5 lžičky |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Vše pořádně propracujeme a vytvoříme válečky. Pečeme v horkovzdušné fritéze 30 minut (používám Salante Cuco). Případně v troubě na 170 stupňů taky tak cca 30 minut.
-
Zeleninu nakrouháme, promačkáme. Vše smícháme dohromady, necháme vychladit v lednici.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů