Čokoládovo-banánový fondán
- 45m
- 8 porcí
- středně obtížné
Suroviny pro 8 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
čokoláda hořká | 125 g |
máslo | 1 lžička |
banány | 1 kus |
med včelí | 50 g |
vajíčka | 2 kusy |
mouka rýžová | 45 g |
Postup přípravy
-
Čokoládu s máslem rozpustit ve vodní lázni a nechat vychladnout. Z bílku ušlehat sníh. Banán rozmačkat vidličkou, přidat 2 žloutky a med a rozšlehat. Poté přimíchat mouku a vmíchat čokoládu. Nakonec opatrně vmícht sníh. Dát na pečicí papír a péct v předehřáté troubě na 160 stupňů cca 25 minut.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů