- 1h
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
500 g |
500 g |
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
1 kus |
1 kus |
1 g |
1 g |
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu 1 kus |
1 kus |
7 lžic |
7 lžic |
Na obalení | |
100 g |
100 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
Postup přípravy
-
500g uvarenej cvikle postrúham na hrubo,pridam mladú cibuľku,chilli papričku, sol, korenie, celé vajíčko, syr hermelin, ktorý tiež postrúham na hrubo a 7 lyžic strúhanky, poriadne vymiešam a tvarujem fašírky, ktore ešte obalim v strúhanke, dam na plech, ktorý vysteliem papierom na pečenie a uložim fašírky, polejem trošku olivovým olejom a pečiem pri 220° 30minut.podavam zo zemiakmi a šalátom
Makronutrienty
64%
20%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 622 kJ | 1 414 kJ |
Kalorická hodnota | 149 kcal | 338 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
20,5 g
4,62 g |
46,5 g
10,5 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 2,05 SVJ | 4,65 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5 g
0,466 g |
11,4 g
1,06 g |
Bílkoviny | 6,3 g | 14,3 g |
Sůl | 1,32 g | 3 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů