Hrejive kuracie kari

aicula

kuracie kusky v paradajkovo kokosovej omacke

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
slunečnicový olej 3 lžíce
cibule 1 kus
česnek 2 stroužky
sůl 2 lžičky
zázvor, čerstvý kořen 2 cm
kurkuma mletá 1 lžička
kořenicí směs kari, jemné 2 lžičky
rajčata v plechovce 200 g
kokosové mléko 200 ml
rybí omáčka 1 lžíce
xylitol, cukr březový 1 lžička
kuřecí stehenní řízek 200 g

Postup přípravy

  1. V hrnci na časti oleja opražíme mäso nakrájané na kúsky. Vyberieme a pridáme zvyšný olej. Pridáme cibuľu a cesnak, osolíme a opražíme. Pridáme zázvor, kari, kurkumu, drvené paradajkya kokosové mlieko. Necháme chvíľu povariť a pridáme opražené mäso. Všetko spolu povaríme ešte 5 minút, na záver môžme vmiešať pár listov čerstvého špenátu, ktorý necháme iba zavädnúť.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů