Jablkovo kakaové zákusky bez pečení

Romča

Suroviny pro 5 osob

Čeho Kolik
jablka 4 kusy
čokoláda hořká, 70 - 85% 300 g
tvaroh měkký, kostka 250 g
smetana ke šlehání, šlehačka 200 ml
xylitol 1 lžička

Postup přípravy

  1. Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců, nakrájíme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a povaříme doměkka. Vodu slijeme a přidáme rozpuštěnou čokoládu. Rozmixujeme dohladka tyčovým mixérem.

  2. Kulaté formičky vyložíme po obvodu papírem a dáme je na prkénko nebo tácek. Do formiček vlijeme hmotu a necháme do druhého dne v lednici. Tvaroh dáme do vyšší misky a vlijeme smetanu a ušleháme . Dortíčky opatrně vyjmeme a ozdobíme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů