Krásný den všem @hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 25m
- 12 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
(mix vlašských a lískových) 200 g |
200 g |
50 g |
50 g |
1 kus |
1 kus |
Krém | |
250 g |
250 g |
+ rozvar z josty a rybízu 200 ml |
200 ml |
2 lžičky |
2 lžičky |
Postup přípravy
-
Ořechy nasekáme na menší kousky a smícháme s rozpuštěným máslem a vejcem. Namačkáme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů dozlatova.
-
Vše vyšleháme do krému, který dáme na na vychladlý korpus a dáme zatuhnout do lednice.
Makronutrienty
9%
14%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 820 kJ | 1 154 kJ |
Kalorická hodnota | 435 kcal | 276 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,07 g
2,75 g |
3,21 g
1,75 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,507 SVJ | 0,321 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
43,5 g
19,3 g |
27,6 g
12,2 g |
Bílkoviny | 8,2 g | 5,2 g |
Sůl | 0,086 g | 0,054 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů