KANČÍ NA ZELENINĚ S BATÁTOVÝMI HRANOLKY

Oli

Výjimečné, skvělé lowcarb jídlo od Věry Husákové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájím na klínky,česnek na plátky,slaninu na kostičky,maso na větší kusy, zeleninu nahrubo nastrouhám.

    Na pánvi nechám pustit slaninu a vyndám do pekáčku, na tuku zprudka opeču maso, osolím, opepřím a dám ke slanině. Do výpeku přidám sádlo, osmažím na něm cibuli, přidám zeleninu a restuji, dokud mrkev nepustí barvu. Vložím česnek, všechno koření, restuji asi 5 minut a naliji na maso. Zaliji vývarem, přiklopím a dusím na 160°C doměkka.

  2. Pak odklopím,zvýším teplotu na 200°C a dopeču, občas přeliji výpekem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte