Koláč z mletého mäsa

MIMA

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vepřové maso mleté 250 g
hovězí mleté maso 250 g
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 2 špetky
rohlíky 3 kusy
vajíčka 1 kus
slanina anglická 100 g
olej řepkový 1 lžíce
párky spišské 200 g
vajíčka 2 kusy
paprika kapie 1 kus
sýr eidam 45%, strouhaný 100 g

Postup přípravy

  1. 250g hovädzieho a 250g bravčového mäsa si pomeliem, pridám soľ, mleté čierne korenie, 3 rožky, ktoré som namočila do vody a vyžmykala, 1 väčšie vajíčko zmes poriadne vymiešam.

  2. Na dno pekáča poukladám slaninku a pridám trošku oleja, zmes rozdelím na dve rovnaké časti, jednu časť rozložím do pekáča a na ňu poukladám pokrájané párky, vajíčko a kápiu zakryjem zbytkom mletého mäsa, podlejem 100 ml vody a dám piecť na 180°cca 40minut.

  3. Pred dopečením pridám postrúhaný syr. Podávam zo zemiakovou kašou alebo šalátom.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů