Krémová květáková polévka se smetanou

Romča

Sytá a lehce pikantní lowcarb polévka.

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
květák 1 kus
cibule 1 kus
česnek stroužky 4 kusy
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 0,5 lžičky
droždí lahůdkové sušené, tebi 1 lžíce
smetana na vaření 200 ml
vajíčka 3 kusy

Postup přípravy

  1. Na másle orestujeme cibuli dozlatova, přidáme nakrájený květák a česnek, orestujeme, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a uvaříme doměkka. Rozmixujeme dohladka, přilijeme smetanu, ochutíme lahůdkovým droždím a prohřejeme , nakonec vklepneme 3 vejce a jemně zamícháme a odstavíme . Na talíři posypeme čerstvě namletým chili kořením.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů