Krůtí maso se směsí na lečo

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
krůtí prsa 300 g
zeleninové lečo sterilované 200 g
kečup jemný 2 lžíce
hladká mouka pšeničná 1 lžíce
sůl 1 lžička
vývar masový domácí 100 g

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut.

  2. Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut.

  3. Podáváme s rýží.

  4. Místo zavařené směsi na lečo, můžeme použít čerstvé papriky, rajčata a cibuli. V tom případě k masu přidáme hned zpočátku 1 cibuli, po cca 10 minutách vaření na proužky nakrájenou 1 papriku a těsně před dokončením 1 nakrájené rajče.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů