Krůtí maso se směsí na lečo
- 30m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
krůtí prsa | 300 g |
zeleninové lečo sterilované | 200 g |
kečup jemný | 2 lžíce |
hladká mouka pšeničná | 1 lžíce |
sůl | 1 lžička |
vývar masový domácí | 100 g |
Postup přípravy
-
Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut.
-
Maso nakrájíme na kostičky. Vložíme do hrnce, mírně podlijeme vývarem, osolíme a dusíme cca 20 minut.
-
Podáváme s rýží.
-
Místo zavařené směsi na lečo, můžeme použít čerstvé papriky, rajčata a cibuli. V tom případě k masu přidáme hned zpočátku 1 cibuli, po cca 10 minutách vaření na proužky nakrájenou 1 papriku a těsně před dokončením 1 nakrájené rajče.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů