Kuřecí játra na zelenině - LC

Lucca

Je to výborné a zdravé nízkosacharidové (low carb) jídlo. Oběd či večeře za pár minut.

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
játra kuřecí 500 g
kedlubna 1 kus
červená paprika 3 kusy
cuketa 1 kus
cibule 1 hrnek
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Kedlubnu, cuketu, papriky si nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na půl kolečka. Kuřecí játra si očistíme a nakrájíme na menší kousky.

  2. Na ghíčku si orestujeme tak pět minut cibuli. Poté přidáme játra a restujeme játra. Když jsou játra orestovaná, můžeme přihodit nakrájenou zeleninu. Necháme dusit pár minut pod pokličkou. Poté odkryjeme a necháme vydusit vodu, kterou pustila zelenina. Nakonec osolíme a opepříme.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů