@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 15m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
2 lžičky |
2 lžičky |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso nakrájíme, a opečeme dozlatova na másle, dochutíme hořčicí, soli a pepřem, chvíli ještě opékáme. Odstavíme z plotny a osladíme čekankovým sirupem (nemusí být, ale já mám ráda pikantní nasládlou chuť).
-
Zeleninu jen osolíme, opepříme, pokapeme olejem a pořádně promícháme.
Makronutrienty
1%
81%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 567 kJ | 771 kJ |
Kalorická hodnota | 136 kcal | 184 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,23 g
0,145 g |
0,312 g
0,197 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,023 SVJ | 0,031 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,78 g
1,76 g |
6,5 g
2,4 g |
Bílkoviny | 21 g | 28,6 g |
Sůl | 1,26 g | 1,72 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů