@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 30m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
sýr parmazánového typu, strouhaný 20 g |
20 g |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Hranolky | |
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Maso nakrájíme, osolíme a opepříme. Vajíčko smícháme s parmazánem, aby se vytvořilo husté těstíčko. Maso v něm obalíme, dáme na plech a pečeme na 180 stupňů cca 25 minut.
-
Batát omyjeme, nakrájíme, okořeníme, pokapeme olejem a promícháme. Dáme na plech vedle masa a pečeme dozlatova.
Makronutrienty
32%
53%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 522 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 125 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,19 g
1,61 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,819 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,93 g
1,27 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 13,5 g | 0 g |
Sůl | 0,991 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů