- 5m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Talíř | |
---|---|
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 40 g |
40 g |
30 g |
30 g |
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
1 špetka |
1 špetka |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
2 kusy |
2 kusy |
1 kus |
1 kus |
0,3 kusu |
0,3 kusu |
10 g |
10 g |
2 lžičky |
2 lžičky |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
2 kusy |
2 kusy |
Postup přípravy
-
Vajíčka osolíme a usmažíme na pánvi na másle.
Všechny suroviny naskládáme na talíř.
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů