- 15m
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
80 g |
80 g |
1 kus |
1 kus |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
200 g |
200 g |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
0,5 špetky |
0,5 špetky |
Postup přípravy
-
Uherský salám umeleme nebo rozmixujeme najemno ve food procesoru. Papriku a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
Veškeré suroviny pak smícháme a dokořeníme dle chuti.
Makronutrienty
14%
52%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 715 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 171 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,24 g
2,78 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,424 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
10,1 g
4,05 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 15,6 g | 0 g |
Sůl | 1,06 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů