Jednoduchý nízksacharidový dezert či snídaně, plný bílkovin...
- 30m
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Hmota | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
2 kusy |
2 kusy |
2 lžičky |
2 lžičky |
1 lžíce |
1 lžíce |
20 g |
20 g |
5 lžiček |
5 lžiček |
100 ml |
100 ml |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
Navrch | |
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
20 g |
20 g |
1 hrst |
1 hrst |
Postup přípravy
-
Vše spolu vymiešam, dam zapiecť do maslom vymazané formy 180°C/20 minut.
Vymiešam 1 bielko zo štipkou soli, dam na horúci tvaroh a zapečiem eště 10min/200°C.
-
Hotové ozdobím horkou čokoládou a čučoriedkami.
Dobrú chuť:)
Makronutrienty
22%
29%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 810 kJ | 1 320 kJ |
Kalorická hodnota | 194 kcal | 316 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,51 g
3,03 g |
10,6 g
4,94 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,651 SVJ | 1,06 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
15 g
8,02 g |
24,4 g
13,1 g |
Bílkoviny | 8,76 g | 14,3 g |
Sůl | 0,288 g | 0,469 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů