Pizza Margarita podle Michelas classic Italian -luxusni

AlenaK

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
droždí kostka 30 g
cukr moučka 2 lžičky
hladká mouka pšeničná 500 g
sůl 1 lžička
olivový olej 2 lžíce
voda 250 ml
rajčata sterilovaná 400 g
oregano, dobromysl sušená 1 lžíce
olivový olej 1 lžíce
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Zpracovat kynuté těsto a nechat 30minut kynout, mezi tím si rozpálit troubu na 230-250C a připravit rajcatovou omáčku.

  2. Vše společně zpracovat v robotu na omáčku. Z těsta ukrojit kousek, rozvalet na kruh nebo roztahat prsty, potřít základní rajcatovou omáčkou, poklast kousky mozzarelly, lístky bazalky nebo čím máme rádi. Pečeme na 220C 5-10minut

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů