Plněná červená řepa - LC

Celá já

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Rychlý, vynikající nízkosacharidový (low carb) oběd či večeře. Červená řepa je zázračná potravina, zkuste tuto pečenou plněnou verzi!

Postup přípravy

  1. Koupila jsem už vařenou. Rozkrojila jsem řepy na půlky a vydlabala jsem vnitřky (balení 500g), naplnila směsí z tvarohu - tvaroh v kostce, 1 vejce, půl strouhané mrkve, sůl, provensálské bylinky. Dala jsem je do zapékací misky vymazané máslem a trošku je zakápla citronovým olivovým olejem.

  2. Peče se tak dlouho, než začne tvaroh růžovět. Pak jsem na každou řepu ještě přidala sýr Grana Padano a minutku zapekla.

  3. Z vnitřků řepy salát - velká kedlubna, zbytek mrkve - vše nastrouhat, jarní cibulka, citronová šťáva, citronový oliv.olej, sůl, pepř.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte