Řezy s broskvemi a tvarohem

Dagmar Kazdová

Suroviny pro 24 osob

Čeho Kolik
vejce slepičí střední, m 4 kusy
cukr krystal 200 g
voda 100 ml
olej 140 ml
polohrubá mouka pšeničná 300 g
hladká mouka pšeničná 40 g
kypřící prášek do pečiva 1 kus
kakaový prášek na vaření 2 lžíce
broskvový kompot 820 g
tvaroh měkký polotučný 3 kusy
cukr moučka 120 g
puding s příchutí vanilky, prášek 1 kus
vejce slepičí střední, m 2 kusy
rum (originál tuzemský) 3 lžíce

Postup přípravy

  1. Těsto si připravíme tak, že klasickým postupem smícháme všechny dané suroviny (vejce + cukr ...atd.). Broskve si pokrájíme na plátky, tvarohovou náplň vyšleháme.

  2. Na plech vyložený pečícím papírem nalijeme polovinu těsta, na ni rozetřeme tvarohovou náplň, poklademe plátky broskví a přelijeme druhou polovinou těsta, stěrkou uhladíme a dáme péct na 175°C cca 50 minut.

  3. Hotové pocukrujeme moučkovým cukrem. Řezy jsem našla na fb stránce Naše moučníky, vložila je tam Veruška Veronika Holubová. Jsou výborné.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů