Řezy s ovocem

Dagmar Kazdová

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Postup přípravy

  1. Ušlehat celá vejce s cukrem, přidat olej a vodu, potom mouku s práškem do pečiva. Nalít na vymazaný a moukou vysypaný plech, péct asi půl hodiny do růžova.

  2. Jahody trochu rozmačkáme a dáme na pár minut podusit, doplníme do 750 ml vodou, ve které rozmícháme oba pudinkové prášky. Krátce provaříme a osladíme podle chuti.

    Jahodovou masu ještě horkou nalijeme na upečený vychladlý piškot.

    Necháme vystydnout a pak vložíme na půl hodiny do lednice.

  3. Šlehačku, mascarpone a tvaroh ušleháme najednou. Přisladíme moučkovým cukrem podle chuti.

    Natřeme na vychladlý pudink a vložíme opět do lednice nejméně na dvě hodiny.

    Potom nakrájíme a ozdobíme ovocem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte