Rychlořezy s jogurtovopudinkovým krémem

isindy

Suroviny pro 30 osob

Čeho Kolik
hladká mouka pšeničná 2 hrnky
kypřící prášek do pečiva 1 kus
sůl 1 špetka
mléko polotučné 1,5% tuku 1 hrnek
slunečnicový olej 0,5 hrnku
kakaový prášek, holandské kakao 2 lžíce
vejce slepičí velké, l 2 kusy
cukr krystal 1 hrnek
bílý jogurt 500 ml
voda 300 ml
puding s příchutí vanilky, prášek 2 kusy
máslo 1 kus
cukr moučka 2 lžíce
kakaový prášek, holandské kakao 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Na těsto smícháme všechny suroviny dohromady a upečeme plát na plechu s vyšším okrajem (150°C, cca 30min).

  2. Na krém smícháme v hrnci jogurty a vody, vmícháme pudinkový prášek a uvaříme hustou kaši. Do vychladlé kaše všleháme máslo (Creme Bonjour) a cukr podle chuti.

  3. Krém natřeme na vychladlý korpus a posypeme kakaem. Necháme ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů