Sýrovo-dýňové karbenátky LC

Fialka

Lowcarb se stalo mým koníčkem. A tím i kombinování povolených potravin :O). U nás doma to dokonce pochválil i můj 19-letý syn, který všechna "zdravá" jídla pozná už ode dveří kuchyně. Dobrou chuť :O)

Suroviny pro 12 osob

Čeho Kolik
hovězí mleté maso 500 g
vajíčka 2 kusy
sýr eidam 30% 60 g
dýně Hokkaido 200 g
sůl 1 lžička
majoránka sušená drhnutá 1 špetka
cibule 0,5 kusu

Postup přípravy

  1. 1. Mleté maso dejte do mísy 2. Do mísy přistrouhejte sýr na jemno 3. Dýni Hokaido zbavte semen a neoloupanou ji nastrouhejte na hrubo do mísy k masu a sýru 4. Přidejte sůl a majoránku 5. Rozdělte na 12 dílů a tvořte karbanátky - poklaďte je na plech s pečícím papírem 6. Karbanátky pečte cca 20 minut na 200 stupňů Celsia

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů