Treska se zeleninou - nízkosacharidová

Ali

Treska je výborná a zdravá ryba, takto připravený low carb (LC) oběd si zamilujete, zkuste...

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
treska 200 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sůl 1 špetka
kořenicí směs na ryby 1 lžička
kedlubna 1 kus
cibule červená 1 kus
rajčata cherry 5 kusů
celerová nať 1 hrst

Postup přípravy

  1. Uvařila jsem si prvně kedlubnu na páře. Tresku jsem osolila+ koření na ryby. Opekla jsem ji pak na ghí a hotovou jsem dala na talíř.

  2. Do výpeku červenou cibuli na hrubo, zarestovat, cherry rajčata nakrajená na poloviny a tu uvařenou kedlubnu. Vše promíchat, kapka vody ( jen asi půl štamprle) spolu se zbylým kořením na ryby ve výpeku, udělalo vyborný sosík a obalil/ochutil všechnu tu zeleninu. Prostě ani kapka nazmar ???? Na dozdobení sekaná nať celeru.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů