Treska se zeleninou - nízkosacharidová
Treska je výborná a zdravá ryba, takto připravený low carb (LC) oběd si zamilujete, zkuste...
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
treska | 200 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
sůl | 1 špetka |
kořenicí směs na ryby | 1 lžička |
kedlubna | 1 kus |
cibule červená | 1 kus |
rajčata cherry | 5 kusů |
celerová nať | 1 hrst |
Postup přípravy
-
Uvařila jsem si prvně kedlubnu na páře. Tresku jsem osolila+ koření na ryby. Opekla jsem ji pak na ghí a hotovou jsem dala na talíř.
-
Do výpeku červenou cibuli na hrubo, zarestovat, cherry rajčata nakrajená na poloviny a tu uvařenou kedlubnu. Vše promíchat, kapka vody ( jen asi půl štamprle) spolu se zbylým kořením na ryby ve výpeku, udělalo vyborný sosík a obalil/ochutil všechnu tu zeleninu. Prostě ani kapka nazmar ???? Na dozdobení sekaná nať celeru.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů