- 12m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
50 g |
50 g |
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 40 g |
40 g |
40 g |
40 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
10 g |
10 g |
Postup přípravy
-
LC pečivo otoustujeme. Horké potřeme trochou másla a kečupem . Navrstvíme šunku, sýr a dáme zapéct do trouby či mikrovlnné trouby.
Makronutrienty
15%
42%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 069 kJ | 1 672 kJ |
Kalorická hodnota | 256 kcal | 400 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,56 g
3,54 g |
10,3 g
5,53 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,656 SVJ | 1,03 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
18,3 g
10,8 g |
28,7 g
16,8 g |
Bílkoviny | 17,9 g | 28 g |
Sůl | 2,17 g | 3,4 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů