Rajčatový salát s cibulkou

Jídelní plán

Jednoduchý a rychlý salát z rajčat - jen základ a ochucení.

Postup přípravy

  1. Rajčatový salát je rychlý a potřebuje jen pár ingrediencí, proto se vyplatí vybrat ty nejlepší. Rajčata nakrájíme na menší kousky a cibuli nasekáme najemno.

    Do mísy dáme nakrájená rajčata a cibuli, ochutíme octem, solí, čerstvě namletým pepřem a sušenou bazalkou. Pokud máme k dispozici čerstvé bylinky, můžeme přidat i je – bazalku, tymián nebo hladkolistou petržel.

    Nakonec přidáme olivový olej. Všechno dobře promícháme, aby se chutě spojily. Salát můžeme podávat hned, nebo ho na chvíli uložíme do lednice, aby se chutě ještě lépe rozležely.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte