Moc zajímavé lowcarb jídlo od Michaely Špernochové, děkujeme! Inspirace Pavlou Hlavičkovou, též děkujeme :)
- 25m
- 6 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
Hmota | |
---|---|
500 g |
500 g |
180 g |
180 g |
2 kusy |
2 kusy |
2 špetky |
2 špetky |
Postup přípravy
-
Odstřihněte si u sáčku se zelím roh a zelí důkladně vyždímejte.
Překrájejte si ho na menší kousky, vmíchejte ostatní suroviny.
Na pečící papír udělejte tenké placky a pečte 180°C/20 minut.
Nakonec posypte sýrem a krátce zapečte.
-
Dala jsem na placku ( ale vážně tenoučká placka ) po upečeni okurkový salát - pouze okurky, cottage a bylinková sůl.
Makronutrienty
14%
45%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 457 kJ | 603 kJ |
Kalorická hodnota | 109 kcal | 144 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,66 g
0,733 g |
3,52 g
0,968 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,266 SVJ | 0,352 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
7,44 g
4,41 g |
9,82 g
5,82 g |
Bílkoviny | 8,35 g | 11 g |
Sůl | 1,42 g | 1,87 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů